Over Blisterpartner

…en hoe wij dingen zien

Blisterpartner BV is een jong bedrijf maar met een jarenlange ervaring in de farmaceutische en dienstverlenende branche, zo ook in de geautomatiseerde verpakking van medicatie. Met ons aanbod bedienen wij apotheken, aanbieders van soortgelijke diensten en degene die starten met een medicatie-verpakkingssysteem.

We ontwikkelen innovatieve oplossingen voor, maar ook samen met onze klanten. Om zo de processen van het verpakken, controleren en distribueren van medicijnen te optimaliseren.

Dagelijks maken we van uitdagingen oplossingen. We begrijpen de behoefte en identificeren mogelijkheden en kansen die ons beter maken, sneller maken, veiliger maken.

Wij …

  • ondersteunen collega’s in apotheken, verpakkingscentra en ziekenhuizen
  • zijn gericht op onze partners en hun belangen
  • ontwikkelen innovatieve oplossingen

Ons doel is een succesvolle en duurzame samenwerking en het bieden van oplossingen voor het versterken van de individuele medicatie verpakkingsbranche.

A network of competent partners will ensure your success.

Ons team

Gijs van Schelven

Oprichter

Gijs van Schelven is natuurkundige, socioloog en medeoprichter van Blisterpartner. Sinds 2003 is hij werkzaam als ontwikkelaar van controle apparatuur voor verpakte medicatie, kwaliteitsmanagementsystemen voor ziekenhuizen en controle software voor verpakkingsmachines.

Jos de Witte

Hoofd Software Ontwikkeling

Jos is een getalenteerd en innovatieve programmeur. Met zijn brede ervaring en creatieve geest heeft hij ervoor gezorgd dat onze software stabieler en toekomst bestendiger is dan ooit.

“Als je de tijd hebt kan alles gemaakt worden.”

Maxim Sacher

Junior Product Ingenieur


maximsacher@blisterpartner.nl
0031 (0)70 785 226 8

Maxim is in 2017 afgestudeerd als Industrieel Product Ontwerper en sinds augustus 2018 bij Blisterpartner aan de slag. Hij is mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en het verbeteren van de bestaande producten. Vormgeving en gebruiksgemak staan voor hem hierbij centraal.

“Wees pas tevreden als anderen tevreden zijn.”

Corné Verhagen

Corné Verhagen

Algemeen Directeur

corneverhagen@blisterpartner.nl
+31 (0)6 467 609 18

Corne Verhagen werkt zijn hele leven al in de apothekers wereld. Van kwaliteitsmanager tot het ontwikkelen en toepassen van werkmethodieken in apotheken en ziekenhuizen. Bij Blisterpartner zal zijn focus liggen op de kwaliteit en groei van het bedrijf.

“Test, test en test nog een beetje meer.”

Gerard Doerga

Assemblage Engineer

gerarddoerga@blisterpartner.nl
+31 (0)6 197 240 25

Gerard is leraar Natuur- en Werktuigbouwkunde van origine. De technische kennis die hij verwierf door onderwijs en werkervaring maakt van hem een gekwalificeerd technicus met oog voor detail. Van assemblage tot optimalisatie.

“Ik wil blijven leren.”

Léon van Zanten

Operationeel Directeur

leonvanzanten@blisterpartner.nl
+31 (0)6 134 303 03

Léon van Zanten is Ontwerper en Ingenieur Productontwikkeling. Sinds 2008 ontwikkelt hij als Productontwikkelaar een breed scala aan producten. Van meubels tot machines, waarbij vormgeving en functionaliteit naadloos met elkaar verweven zijn.

“Streef naar beter als je niet tevreden bent.”

Fred van Dijk

Fred van Dijk

Support Engineer

fredvandijk@blisterpartner.nl
+31 (0)6 360 881 04

Fred is een IT-er en ‘problem solver’ in hart en nieren. Begaan met zijn klanten en altijd op zoek naar de beste oplossing.

“Communication is key.”

Dit kan jij zijn

Toevoeging aan ons team

Kijk hier of we openstaande vacatures hebben.