We onderscheiden ons in snelheid, nauwkeurigheid en zelflerende software.

TraySee

Handmatig een tray vullen om kleine hoeveelheden geneesmiddelen aan een GDS toe te voegen, is arbeidsintensief en tijdrovend. Fouten kunnen in een later stadium het productieproces vertragen en ernstige gevolgen hebben voor patiënten.

Met TraySee wordt het handmatig vullen eenvoudiger, nauwkeuriger en tijdsefficiënt. Ze is zo secuur en controleert de handmatige toevoeging realtime, waardoor een in-proces controle zo goed als overbodig is.

Lees verder…

Pouch Inspector

De Pouch Inspector is een inspectie machine die verpakte medicatie inspecteert op juistheid van de inhoud op basis van de bestelde medicatie en patiëntinformatie. Vervolgens worden de bevindingen gedocumenteerd voor verdere afwikkeling.

Een rol met zakjes wordt op de Pouch Inspector geplaatst. Deze worden geïnspecteerd met behulp van foto’s, met een snelheid van 3-5 zakjes per seconde (180-300 zakjes per minuut).

Lees verder…

Cut&Roll

Om een hogere efficiëntie van het medicatie-naar-patiënt proces te realiseren is Cut&Roll een perfecte aanvulling op het productieproces. Direct na het inspectieproces door Pouch Inspector verwerkt de Cut&Roll de medicijnzakjes automatisch.

De zakjes worden tot kleinere rollen per patiënt, innametijd en locatie verwerkt. Zelfs kan Cut&Roll een selectie maken in goede en nog te controleren rollen, wat verificatie nog eenvoudiger maakt.

Lees verder…

We hebben
de Pouch Inspector ontwikkeld. Ongelooflijk snel en zeer nauwkeurig.

300

ZAKJES PER MINUUT
(5 per seconde)

2018 Pouch Inspector Blisterpartner

Te combineren
met alle bekende verpakkingsmachines.

Pouch Winder with Spool Spinner round

Training & service

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in de medicatie verpakkingsbranche. Bij onze service behoort ook een training. Wij delen graag onze kennis en ervaring met u.

Veiligheid en nauwkeurigheid

Bij het werken met geneesmiddelen is veiligheid een van de belangrijkste aspecten, waarin wij claimen één van de beste te zijn. Wij voeren zeer gevoelige scans uit op basis van vorm, grootte en kleur met behulp van de nieuwste scantechniek en up-to-date software.

Up-to-date software

We houden de software up-to-date om de functionaliteit van de diverse systemen zo hoog mogelijk te houden. We zijn flexibel en kunnen custom-made oplossingen bieden.

Esthetisch Design

Esthetiek vinden wij minstens net zo belangrijk als functionaliteit. Een combinatie van zorgvuldig geselecteerde materialen en een compact ontwerp zorgen ervoor dat onze producten aangenaam en eenvoudig in gebruik zijn.

Gebruiksvriendelijk

Hardware en software zijn (en zullen blijven worden) geoptimaliseerd en aan testen onderheven. Intuïtieve functionaliteit is een belangrijk aspect van ons ontwerpproces.

Tijdbesparing

Al onze producten zijn sneller en efficiënter dan hun concurrenten. Dit hebben we gerealiseerd met behulp van de snelste software en de nieuwste, oppervlakte analyse histogrammen.